Unutmadık… Unutmayacağız…

Unutmadık… Unutmayacağız…

11 Mart 2010 tarihinde akşam saatlerinde uğradığı menfur silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Hacılar eski Belediye Başkanı Memduh Bodur ölümünün beşinci yılında anıldı.

DÖRT YIL ÖNCE KATLEDİLMİŞTİ

Bundan beş yıl önce kalleş bir el tarafından soğuk bir Mart akşamında acımasızca katledilen Memduh Bodur’un ailesi, eş, dost ve arkadaşları bir araya geldi. Genç yaşta yaşamını yitiren Memduh Bodur’un ailesi imamın dualarına eşlik etti. Gözyaşlarını tutamayan Bodur’un yakınları aradan geçen 5 yıla rağmen acısının hala yüreklerinde tazeliğini koruduğunu belirterek bıraktığı acının yüreklerinde daima hissedileceğini söylediler.

SİYASETE 1978 YILINDA GİRDİ

1970’lerin sonunda aktif siyasete atılan ve siyasette Belediye Başkanlığını tercih eden Memduh Bodur ilk dönemde başarılarıyla kendini sevdirmesini bildi. Yaptığı hizmetlerle kendini ispatlayan Bodur, kasabada kısa sürede insanların gönlünde taht kurdu. Bir Belediye Başkanı olarak bölgede örnek belediye konumunda yaptığı hizmetlerle kasaba yaşayanlarına rahat bir yaşam sunarken, kasabada sosyal alanda, kültürel ve sportif faaliyetleriyle de kasaba yaşayanlarının özellikle gençlerin takdirini kazanmış kişi olarak önündeki yolun ilk adımını attı.

HİZMETLERİYLE KENDİNİ SEVDİRDİ

İlk dönemini başarıyla tamamlayan Bodur, kasabada özellikle alt yapı sorununu kökten çözen projeleri hayata geçirdi. Pek çok ulusal gazete ve televizyonun ilgi odağı oldu. İkinci dönemde yine halkın büyük desteğiyle başkanlık koltuğuna oturdu. Hem de kasabadaki bazı olumsuzluklar yüzünden cezaevinde ikinci dönem Belediye Başkanlığına seçildi. Cezaevinden çıktıktan sonra görevinin başına geçen Bodur, ilk dönemde olduğu gibi yarım kalan hizmetlerini bir, bir tamamladı. Bu arada yine sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere de hiç ara vermeyen Bodur, kasaba içindeki rutin hizmetlerin yanı sıra bu alanlarda da önemli etkinliklerle kasabalıların gönlündeki yerini daha da pekiştirdi. Kasabayı bölgede örnek kasaba konumuna getirdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ